Zoeken naar hoe startpagina instellen

 
 
hoe startpagina instellen
De startpagina instellen Hulp voor Firefox.
Was dit artikel nuttig? Ja Nee De startpagina instellen. Lees hier hoe u automatisch een gewenste webpagina kunt openen wanneer u Firefox start of op de knop Startpagina klikt. 1 Uw startpagina instellen of wijzigen. 2 Uw startpagina instellen via Firefox opties voorkeuren.
hoe hoog in google
Google instellen als uw homepage Google Zoeken Help.
Ga naar het gedeelte Startpagina en geef www.google.nl op in het tekstvak. Klik op OK. Start uw browser opnieuw. Selecteer Meer Instellingen in de rechterbovenhoek van uw browser. Scroll omlaag naar Openen met en selecteer Een specifieke pagina of pagina's.' Open de lijst en selecteer Aangepast. Selecteer vervolgens de X naast de huidige homepage. Geef www.google.nl op naast Een webadres invoeren en selecteer het plusteken. Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen. Google verandert de instellingen voor uw homepage nooit zonder uw toestemming. Reset uw homepage. Kies hierboven een browser en volg de stappen om Google te vervangen door de site die u als homepage wilt instellen. Controleer op ongewenste programma's.' Als het probleem niet wordt opgelost door uw homepage te resetten, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door ongewenste software malware die de site van Google imiteert. Meer informatie over malware en hoe u deze kunt verwijderen.
unibet
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Goed nieuws: Google is al ingesteld als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Google instellen als uw startpagina.
hogedrukreiniger kopen
Startpagina instellen in Internet Explorer Firefox Google Chrome Opera Safari.
Hieronder beschrijven wij stap voor stap voor u hoe u uw startpagina kunt instellen in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari in windows. Als voorbeeld hebben wij www.klikklik.nl genomen omdat dit een overzichtelijke, uitgebreide en gebruikersvriendelijke startpagina is en u kunt makkelijk zoeken in Google of een andere zoekmachine bekijk www.klikklik.nl.
ergonomische stoel
Stel Google in als uw startpagina Google.
Klik op de knop OK om uw wijzigingen op te slaan. Lees hoe u Google instelt als uw standaardzoekmachine. Voorkeuren of instellingen bewerken om Google uw startpagina te maken. We weten niet voor welke internetbrowser we u instructies moeten geven.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.
Tip: startpagina instellen in Edge SeniorWeb.
Typ in het veld Een URL invoeren het webadres van de site die u als startpagina wilt instellen. Klik naast het invulveld op het pictogram van de diskette. De startpagina is ingesteld. Klik op een leeg plekje van de geopende website om het menu te verlaten. Edge opent voortaan direct de ingevulde website als u de browser start. Klik linksboven op het plaatje van een huisje om tijdens het internetten naar de startpagina te gaan. Meer over dit onderwerp. Werken met Edge in Windows 10. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. PCHulp aanvragen Bekijk het lidmaatschap. Gewijzigd: 1 september 2016. Printen Voeg toe aan Mijn archief. Toevoegen aan Mijn archief. U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen? Geef uw waardering: /5 Stem! Delen via: E-mail Facebook Twitter Google. Wat betekenen deze knoppen? Wat betekenen deze knoppen? U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Hoe werkt het?
Tip: startpagina instellen in Chrome SeniorWeb.
Klik op Pagina's' instellen. Klik op Een nieuwe pagina toevoegen. Typ het webadres van de startpagina. Klik op Toevoegen. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel? SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Nog geen lid, maar wel hulp nodig? Ontdek dan de voordelen van het SeniorWeb-lidmaatschap. PCHulp aanvragen Bekijk het lidmaatschap. Gewijzigd: 5 september 2017. Printen Voeg toe aan Mijn archief. Toevoegen aan Mijn archief. U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen? Geef uw waardering: /5 Stem! Delen via: E-mail Facebook Twitter Google. Wat betekenen deze knoppen? Wat betekenen deze knoppen? U kunt met deze knoppen artikelen, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media. Hoe werkt het?

Contacteer ons