Meer resultaten voor dit als startpagina instellen

 
 
dit als startpagina instellen
Tip: startpagina instellen in Chrome SeniorWeb.
U hebt nu een startpagina ingesteld. De pagina opent als u in uw browser op het pictogram van het huisje klikt. Wilt u dat de startpagina ook automatisch opent bij het opstarten van Chrome? Dat stelt u zo in.: Klik op het pictogram Aanpassen en beheren Klik op Instellingen. Klik onder Bij opstarten op Een specifieke pagina of een reeks pagina's' openen. Klik op Pagina's' instellen. Klik op Een nieuwe pagina toevoegen. Typ het webadres van de startpagina. Klik op Toevoegen. Hebt u een vraag naar aanleiding van dit artikel?
Sea
Google instellen als uw homepage Google Zoeken Help.
Ga naar het gedeelte Startpagina en geef www.google.nl op in het tekstvak. Klik op OK. Start uw browser opnieuw. Selecteer Meer Instellingen in de rechterbovenhoek van uw browser. Scroll omlaag naar Openen met en selecteer Een specifieke pagina of pagina's.' Open de lijst en selecteer Aangepast. Selecteer vervolgens de X naast de huidige homepage. Geef www.google.nl op naast Een webadres invoeren en selecteer het plusteken. Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen. Google verandert de instellingen voor uw homepage nooit zonder uw toestemming. Reset uw homepage. Kies hierboven een browser en volg de stappen om Google te vervangen door de site die u als homepage wilt instellen.
koelkast
Tip: startpagina instellen in Edge SeniorWeb.
Typ in het veld Een URL invoeren het webadres van de site die u als startpagina wilt instellen. Klik naast het invulveld op het pictogram van de diskette. De startpagina is ingesteld. Klik op een leeg plekje van de geopende website om het menu te verlaten. Edge opent voortaan direct de ingevulde website als u de browser start. Klik linksboven op het plaatje van een huisje om tijdens het internetten naar de startpagina te gaan. Meer over dit onderwerp.
Proxy
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Google instellen als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Stel Google in als uw startpagina. U kunt direct gaan zoeken telkens wanneer u uw browser opent.
vaatwasser
De startpagina van je browser instellen.
De startpagina van je browser instellen. Google Chrome instellen als je standaard-browser Praktische tips Google. Internet Explorer openen in Windows 10 Praktische tips Besturingssystemen. Safari Windows Downloads Browser. Touch ID van je iPhone opnieuw instellen Praktische tips Mobiel. De Telefoonassistent instellen in Windows 10 Praktische tips Besturingssystemen. Artikel oorspronkelijk gepubliceerd door Daniel_CCM. Vertaling door BobCCM. Laatste update 4 mei 2018 om 0744: door RoelCCM. Het document met titel" De startpagina van je browser instellen" van CCM https//nl.ccm.net/: is onder voorwaarden van de Creative Commons-licentie gepubliceerd. Je kunt dit artikel kopiëren en kopieën van het artikel aanpassen volgens onze algemene voorwaarden.
Startpagina instellen in Internet Explorer Firefox Google Chrome Opera Safari.
Hieronder beschrijven wij stap voor stap voor u hoe u uw startpagina kunt instellen in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari in windows. Als voorbeeld hebben wij www.klikklik.nl genomen omdat dit een overzichtelijke, uitgebreide en gebruikersvriendelijke startpagina is en u kunt makkelijk zoeken in Google of een andere zoekmachine bekijk www.klikklik.nl.
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Google instellen als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Stel Google in als uw startpagina. U kunt direct gaan zoeken telkens wanneer u uw browser opent.
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Goed nieuws: Google is al ingesteld als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Google instellen als uw startpagina.

Contacteer ons