Zoeken naar deze pagina als startpagina instellen

 
 
deze pagina als startpagina instellen
De startpagina van Microsoft Edge wijzigen.
Hier staat toch echt beschreven hoe je de startpagina van Microsoft Edge kunt wijzigen bij het openen. Maar deze pagina is kort na de introductie van Windows 10 geschreven en in de tussentijd gaat het instellen van de startpagina iets anders in het werk. Reageer op jmdk. 3 mei 2018 om 0017.: Waar ik naar zocht staat er niet, hoe het startpagina te wijzigen. Dacht het hier gevonden te hebben, vanwege de koptekst. Reageer op hd. 12 mei 2018 om 1603.: Als je goed leest staat in dit artikel wel hoe je je startpagina kan wijzigen.
mannen kapsels

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging. JavaScript is uitgeschakeld. Schakel javascript in en vernieuw de pagina.
glas
Google instellen als uw homepage Google Zoeken Help.
Ga naar het gedeelte Startpagina en geef www.google.nl op in het tekstvak. Klik op OK. Start uw browser opnieuw. Selecteer Meer Instellingen in de rechterbovenhoek van uw browser. Scroll omlaag naar Openen met en selecteer Een specifieke pagina of pagina's.' Open de lijst en selecteer Aangepast. Selecteer vervolgens de X naast de huidige homepage. Geef www.google.nl op naast Een webadres invoeren en selecteer het plusteken. Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen. Google verandert de instellingen voor uw homepage nooit zonder uw toestemming. Reset uw homepage. Kies hierboven een browser en volg de stappen om Google te vervangen door de site die u als homepage wilt instellen. Controleer op ongewenste programma's.' Als het probleem niet wordt opgelost door uw homepage te resetten, wordt het probleem mogelijk veroorzaakt door ongewenste software malware die de site van Google imiteert. Meer informatie over malware en hoe u deze kunt verwijderen.
f secure vpn
De startpagina van je browser instellen.
Deze pagina kan je het beste omschrijven als je toegangspoort tot het internet. De Chrome-browser, eigendom van Google, maakt niet geheel verrassend gebruik van Googles eigen zoekmachine als homepage.: De startpagina aanpassen. Hieronder tref je de instructies aan voor het wijzigen van de startpagina, we brengen daarbij een aantal verschillende browsers aan bod. Open Mozilla Firefox en ga naar de website die je als homepage wilt instellen.
securid
Stel Google in als uw startpagina Google.
Stap 2: stel Google in als uw startpagina. Vink in het gedeelte Uiterlijk het selectievakje naast Knop Startpagina' weergeven aan. Klik op Wijzigen om uw startpagina op te geven. Selecteer Deze pagina openen en typ vervolgens www.google.nl in het tekstvak.
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Goed nieuws: Google is al ingesteld als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Google instellen als uw startpagina.
Startpagina instellen in Internet Explorer Firefox Google Chrome Opera Safari.
Klik in de menubalk bovenin uw browser op: Extra" en dan op Internetopties. Als u geen menubalk ziet: ga dan met het muispijltje op de grijze bovenbalk staan en klik op de rechtermuisknop, voor het woord Menubalk" moet een vinkje staan, zoniet, klik dan met uw linkermuis op Menubalk" en voer stap 1 uit. Vul in het bovenste invulveld uw gewenste startpagina in: b.v. http//www.klikklik.nl: bekijk www.klikklik.nl. Tip: U kunt meerdere startpagina's' instellen door ze onder elkaar op een aparte regel te zetten. Klik op OK" en uw startpagina staat nu ingesteld. Instellen startpagina in Mozilla Firefox meer info over deze browser. Klik in de menubalk bovenin uw browser op: E" x tra" en dan op" O pties. Vul in het Start" p agina: invulveld uw gewenste startpagina in: b.v. http//www.klikklik.nl: bekijk www.klikklik.nl. Tip: U kunt meerdere startpagina's' invullen door ze te scheiden met een pipeline. Klik op OK" en uw startpagina staat nu ingesteld. Instellen startpagina in Google Chrome meer info over deze browser. Klik in de rechts bovenin uw browser op: en dan op Opties. Vul in het Deze" pagina openen: invulveld uw gewenste startpagina in: b.v.
Tip: startpagina instellen in Chrome SeniorWeb.
Daarom activeren we allereerst deze knop. Klik op het pictogram Aanpassen en beheren Klik op Instellingen. Sleep het schuifje onder Vormgeving naast Knop Homepage'weergeven' naar rechts. De knop voor de startpagina is nu zichtbaar in Chrome. Wij stellen direct een startpagina in. Klik op Aangepast webadres weergeven. Typ het webadres van de website die u als startpagina wilt gebruiken, bijvoorbeeld www.seniorweb.nl. Klik op de Enter-toets op uw toetsenbord. U hebt nu een startpagina ingesteld. De pagina opent als u in uw browser op het pictogram van het huisje klikt. Wilt u dat de startpagina ook automatisch opent bij het opstarten van Chrome? Dat stelt u zo in.: Klik op het pictogram Aanpassen en beheren Klik op Instellingen. Klik onder Bij opstarten op Een specifieke pagina of een reeks pagina's' openen. Klik op Pagina's' instellen.

Contacteer ons