Op zoek naar startpagina instellen firefox?

 
 
startpagina instellen firefox
De startpagina instellen Hulp voor Firefox.
U kunt Firefox ook vanuit het vervolgkeuzemenu instellen voor het tonen van een lege pagina, of voor het tonen van uw vensters en tabbladen van uw vorige sessie. U kunt meerdere paginas als uw startpagina instellen. Open elke pagina in een apart tabblad en klik onder Startpagina Startpagina Startpagina op Huidige paginas gebruiken.
optrekkend vocht binnenmuur behandelen
Startpagina instellen Firefox: Startpagina Instellen.
Doordat een startpagina instellen in Firefox net iets anders werkt dan bij bijvoorbeeld Google Chrome of Internet Explorer is het belangrijk dat de juiste stappen worden uitgevoerd voor het gewenste resultaat. Een Mozilla Firefox startpagina instellen kan door onderstaande stappen te volgen.:
adverteren op google
Firefox standaard startpagina bevat snelkoppelingen naar algemene functies Hulp voor Firefox.
Noot: voor meer informatie over instellingen van de startpagina, zoals hoe u deze naar iets anders kunt wijzigen, zie De startpagina instellen. Downloads, bladwijzers, geschiedenis, add-ons, Sync en instellingen benaderen vanaf de startpagina. The default home page includes the following buttons at the bottom of the page.: Downloads: klik hier om de lijst met uw gedownloade bestanden in het venster Bibliotheek te openen. Bladwijzers: dit opent uw bladwijzers in het venster Bibliotheek. Zie Bladwijzers in Firefox voor meer informatie.
goedkope koelkast
Startpagina instellen in Internet Explorer Firefox Google Chrome Opera Safari.
Hieronder beschrijven wij stap voor stap voor u hoe u uw startpagina kunt instellen in Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera en Safari in windows. Als voorbeeld hebben wij www.klikklik.nl genomen omdat dit een overzichtelijke, uitgebreide en gebruikersvriendelijke startpagina is en u kunt makkelijk zoeken in Google of een andere zoekmachine bekijk www.klikklik.nl.
boomstam salontafel
Tip: startpagina instellen in Firefox SeniorWeb.
Een startpagina is een webpagina die wordt geopend op het moment dat u Firefox start. Handig als u bijvoorbeeld altijd als eerste de website van SeniorWeb, Nu.nl of Buienradar checkt. 43, 40 stemmen. Surf met Firefox naar de pagina die u wilt instellen als startpagina, bijvoorbeeld www.seniorweb.nl.
Een startpagina instellen in Firefox voor iOS Hulp voor Firefox voor iOS.
Ziet uw scherm er anders uit? Misschien gebruikt u een oude versie van Firefox. Download de nieuwe versie in de App Store! U kunt uw favoriete webpagina als uw startpagina instellen, zodat deze bereikbaar is door op de menuknop en daarna op de knop Startpagina openen te tikken.
De startpagina wijzigen naar een bepaalde pagina Hulp voor Firefox voor Android.
U kunt de standaard startpagina lager in het paneel Startpagina aanpassen: zie hiervoor De startpagina van Firefox aanpassen. Aangepast: hier kunt u een specifieke webpagina als uw startpagina instellen. Voer in het veld dat verschijnt het adres voor uw gewenste startpagina in.

Contacteer ons