Meer resultaten voor pagina instellen als startpagina

 
 
pagina instellen als startpagina
Home pagina instellen in Wordpress.
Home pagina instellen in WordPress. De home pagina instellen. Standaard laat WordPress op de homepagina de laatste berichten zien. Dit is handig als je een blog maakt, maar wat als je geen blog website wilt hebben maar een standaard website.
tracking
De startpagina van je browser instellen.
Open Mozilla Firefox en ga naar de website die je als homepage wilt instellen. Ga vervolgens rechtsboven in beeld naar het menu-icoontje drie horizontale strepen en klik op opties. Eenmaal hier aangekomen, scrol je naar het onderdeel Startpagina en klik je op de optie Huidige pagina gebruiken.:
siemens wasmachine
Google instellen als uw homepage Google Zoeken Help.
Ga naar het gedeelte Startpagina en geef www.google.nl op in het tekstvak. Klik op OK. Start uw browser opnieuw. Selecteer Meer Instellingen in de rechterbovenhoek van uw browser. Scroll omlaag naar Openen met en selecteer Een specifieke pagina of pagina's.' Open de lijst en selecteer Aangepast. Selecteer vervolgens de X naast de huidige homepage. Geef www.google.nl op naast Een webadres invoeren en selecteer het plusteken. Google is mijn homepage en ik kan dit niet veranderen. Google verandert de instellingen voor uw homepage nooit zonder uw toestemming. Reset uw homepage. Kies hierboven een browser en volg de stappen om Google te vervangen door de site die u als homepage wilt instellen.
spaarsysteem
Stel Google in als uw startpagina Google.
Meteen toegang tot Google in uw browser. Goed nieuws: Google is al ingesteld als uw startpagina. U kunt Google ook instellen als uw standaardzoekmachine in deze browser. Zorg dat u bent ingelogd en begin te zoeken. Google instellen als uw startpagina.
loopfiets peuter 2 jaar
Startpagina instellen in Internet Explorer Firefox Google Chrome Opera Safari.
Klik in de menubalk bovenin uw browser op: Extra" en dan op Internetopties. Als u geen menubalk ziet: ga dan met het muispijltje op de grijze bovenbalk staan en klik op de rechtermuisknop, voor het woord Menubalk" moet een vinkje staan, zoniet, klik dan met uw linkermuis op Menubalk" en voer stap 1 uit. Vul in het bovenste invulveld uw gewenste startpagina in: b.v. http//www.klikklik.nl: bekijk www.klikklik.nl. Tip: U kunt meerdere startpagina's' instellen door ze onder elkaar op een aparte regel te zetten. Klik op OK" en uw startpagina staat nu ingesteld. Instellen startpagina in Mozilla Firefox meer info over deze browser. Klik in de menubalk bovenin uw browser op: E" x tra" en dan op" O pties. Vul in het Start" p agina: invulveld uw gewenste startpagina in: b.v. http//www.klikklik.nl: bekijk www.klikklik.nl. Tip: U kunt meerdere startpagina's' invullen door ze te scheiden met een pipeline. Klik op OK" en uw startpagina staat nu ingesteld. Instellen startpagina in Google Chrome meer info over deze browser. Klik in de rechts bovenin uw browser op: en dan op Opties. Vul in het Deze" pagina openen: invulveld uw gewenste startpagina in: b.v.
Tip: startpagina instellen in Chrome SeniorWeb.
U hebt nu een startpagina ingesteld. De pagina opent als u in uw browser op het pictogram van het huisje klikt. Wilt u dat de startpagina ook automatisch opent bij het opstarten van Chrome? Dat stelt u zo in.: Klik op het pictogram Aanpassen en beheren Klik op Instellingen. Klik onder Bij opstarten op Een specifieke pagina of een reeks pagina's' openen. Klik op Pagina's' instellen.
Tip: startpagina instellen in Edge SeniorWeb.
Welke pagina er als eerste opent, bepaalt u zelf. Die site is de zogenaamde startpagina. Tijdens het internetten is de startpagina snel te openen via een speciale knop. Deze knop moet u wel eerst activeren. Startpagina instellen en knop Startpagina activeren.:

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging. JavaScript is uitgeschakeld. Schakel javascript in en vernieuw de pagina.

Contacteer ons