Zoeken naar windows edge startpagina

 
 
windows edge startpagina
Tip: startpagina instellen in Edge SeniorWeb.
Al is deze laatste ook nog beschikbaar in Windows 10. Wie Edge start, wil natuurlijk het liefst meteen een leuke of handige website in beeld krijgen. Welke pagina er als eerste opent, bepaalt u zelf. Die site is de zogenaamde startpagina.
koelkast
PC Tips Windows 10 Edge: Zoekmachine wijzigen in Google WebSonic.
Windows 10 Edge: Zoekmachine wijzigen in Google. De standaard browser in Windows 10 is niet langer Internet Explorer maar dit is Microsoft Edge. Standaard in de browser is echter zoekmachine Bing ingesteld als zoekmachine. Het instellen van bijvoorbeeld Google als zoekmachine gaat op de volgende manier.
glas
De startpagina van je browser instellen.
Zoek hier naar het onderdeel Microsoft Edge openen met en kies voor Specifieke pagina of paginas. Je kunt nu de url van de gewenste startpagina invoeren.: Druk op de diskette-pictogram om je keuze op te slaan. In Internet Explorer klik je in rechts bovenin op het icoontje met het tandwiel en daarna op Internetopties. Er verschijnt nu een venster waar je onder Startpagina de url van je gewenste homepage kunt invullen. Klik tenslotte op OK om op te slaan.: De meeste mensen kiezen ervoor om een zoekmachine als homepage te gebruiken. De populairste zoekmachine in Nederland en Belgïe is bij uitstek Google. Daarnaast worden ook sites als Bing, Startpagina en Start.be gebruikt. Afbeelding: alexmillos 123RF.com. De startpagina van je browser instellen. Google Chrome instellen als je standaard-browser Praktische tips Google. Internet Explorer openen in Windows 10 Praktische tips Besturingssystemen.
openvpn
25 Tips voor Microsoft Edge, de standaard browser van Windows 10 hardop voorlezen, leeslijstleesweergavewebnotitieswachtwoordbeheer.,
Standaard opent Edge met de MSN-pagina. Deze startpagina kan worden gewijzigd via de knop Instellingen en meer, Instellingen, selecteer bij Microsoft Edge openen met de optie Specifieke pagina of paginas, geef de gewenste startpagina op bijvoorbeeld www.google.nl en bevestig deze met de naastgelegen knop Opslaan.
tafelblad
De startpagina van Microsoft Edge wijzigen.
Hier staat toch echt beschreven hoe je de startpagina van Microsoft Edge kunt wijzigen bij het openen. Maar deze pagina is kort na de introductie van Windows 10 geschreven en in de tussentijd gaat het instellen van de startpagina iets anders in het werk.

Contacteer ons