Resultaten voor startpagina instellen chrome

 
 
startpagina instellen chrome
Je homepage en startpagina instellen Google Chrome Help.
Je homepage en startpagina instellen. Je kunt Google Chrome zo instellen dat een bepaalde pagina wordt geopend als homepage of startpagina. De twee pagina's' zijn niet hetzelfde, tenzij je instelt dat ze hetzelfde moeten zijn. De startpagina is de pagina die wordt weergegeven wanneer je Chrome opent op je computer.
letselschade jurist
Instellen startpagina in Google Chrome.
Overstappen naar Kliksafe. SLUIT 4 Mededelingen Webmail Werkzaamheden en wijzigingen Webshop Kliksafe Mobi portal Videoportal Website aanvragen of blokkeren Teamviewer. Home Veelgestelde vragen Verbinding Instellen startpagina in Google Chrome. Instellen startpagina in Google Chrome. Klik in de menubalk bovenin je browser op.:
visum
Je homepage in Chrome wijzigen wikiHow.
Behalve het maken en instellen van een startpagina, kun je ook de opties van je opstartpagina instellen zodat Chrome een bepaalde pagina of een reeks pagina's' opent wanneer je de browser start. Het instellen van je startpagina vergt niet meer dan een paar klikken.
rvs draadeind m8 prijs
Startpagina instellen Google chrome Startpagina instellen.
Herstart Google Chrome om het resultaat te zien. Google instellen als startpagina. Startpagina instellen Google chrome. Startpagina instellen Internet Explorer. Startpagina Instellen Iphone5s. Startpagina instellen MAC. Startpagina instellen mozilla firefox. Startpagina instellen op telefoon. Startpagina instellen Safari. Startpagina Instellen Samsung Galaxy-s4.
Tip: startpagina instellen in Chrome SeniorWeb.
Verder met Excel. Tip: startpagina instellen in Chrome. Hebt u een favoriete webpagina in Chrome die u vaak bezoekt? Stel hem dan in als startpagina. 42, 37 stemmen. In de internetbrowser Google Chrome is de knop voor de startpagina een huisje automatisch uitgeschakeld.

Contacteer ons